Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

   Σχεδόν ένα μήνα χωρίς λάπτοπ και τα νεύρα κορδελάκια..να μην μπορείς να μπεις στο  blog σου, σε ένα facebook, ένα twitter κάτι βρε αδερφέ! Και σαν να μην έφτανε αυτό ξαφνικά έπεσε φόρτο στην  δουλειά και ήμουν τόσες μέρες ράκος!
   Απαπα..,βαρέθηκα και να γκρινιάζω!Δεν άρχισα για να γράψω για αυτό εξάλλου!Γράφω για να σας πω ότι είμαι πολύ συγκινημένη! Οι Fyra Sasonger γίναμε για πρώτη φορά νονές! Όχι ακριβώς δηλαδή,αν και πολύ θα θέλαμε,αλλά δεν έχει σημασία!! Σημασία έχει:
   1ον) ότι αύριο βαφτίζεται μια υπέροχη, τσαχπίνα, μικρή πριγκίπισσα από μια θεότρελη νονά που έχει λαλήσει τελείως με την μπέμπα και
   2ον) ότι εμείς φτιάξαμε τα μαρτυρικά για τις μικρές αλλά και τις μεγάλες νεράιδες που θα παρευρεθούν στο γεγονός!
   Μπορεί να πιάστηκα στο κάθισμα 5 ώρες στην ίδια στάση και να φώναζα που η Λίζα έστελνε μηνύματα και η Σοφία κοιμότανε- κατέβαζε εφαρμογές στο I-phone αλλά χαλάλι!
Πήραμε μια πρέζα γυάλινες ροζουλί χαντρούλες, λίγα φούξια φιλντισένια σταυρουδάκια, μια χούφτα ασημένιες νεράιδες, πολλή αγάπη και όρεξη για δημιουργία και σαν καλές νεραιδονονές φτιάξαμε τα παρακάτω..



Το κουτάκι για τα μαρτυρικά το διακοσμήσαμε επίσης με ιδιαίτερη φροντίδα,καραμελίτσες, ζαχαρωτά και κορδέλες και ελπίζουμε να αρέσει τόσο στην μπέμπα όσο και στους υπόλοιπους καλεσμένους! 

Υ.Γ. Η αλήθεια είναι ότι η γνώμη της μπέμπας είναι που μας καίει! :Ρ

                                                            Εμείς όπως και να χει σας ευχόμαστε να σας ζήσει η πριγκίπισσα και πάντα άξια η νονά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου